Инфо

2. децембар 2019.2. дец 2019.
Градоначелник са мештанима Накучана, Синошевића и Бојића

Градоначелник са мештанима Накучана, Синошевића и Бојића

Мештани три месне заједнице - Накучана, Синошевића и Бојића су заједничким снагама изградили Парохијски дом у оквиру цркве у Накучанимја. То је била њихова идеја приликом првог непосредног изјашњавања о начину на који ће потрошити средства из повраћаја наплатом пореза на имовину.

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, посетио је Накуичане где је разговарао са мештанима ове три Месне заједнице.

- Мештани ова три села могу да буду добар пример свима, јер су се удружили и урадили оно што је њима најважније. Одлучили су да им је Парохијски дом и уређење простора око цркве најважнија ствар и сав новац су усмерили за ту намену. Свако ко долази у Накучане или у овај крај, требало би да дође овде до цркве и да погледа како то све лепо изгледа. Када се људе сложе, када имају новац и могућност да одлучују они увек доносе добре одлуке – рекао је Зеленовић.

Зеленовић је позвао и све грађане градских Месних заједница да изађу 8. децембра на директно одлучивање у својој Месној заједници, на свом бирачком месту на ком иначе гласају .

- У периоду од осам до 18 сати биће празник демократије у нашем граду и свако ће моћи да гласа за оне предлоге који су до сада стигли у виду предлога. Имамо заједничке предлоге, имамо појединачне предлоге, као и предлоге Месних заједница. Све је потпуно отворено и јавно, и ја их позивам суграђен из свих десет градских Месних заједница да се питају и одлучују. У Србији се једино Шабац пита и једино је у Шапцу могуће да својим новцем од пореза на имовину људи доносе добре одлуке по себе и своју средину – истакао је Зеленовић.

Градоначелник Шапца верује да ће грађани да изађу на директно одлучивање и да ће чистиог срца и душе гласати за оно што је њима најважније.

- А ја гарантујем, као градоначелник и комплетна градска управа, да ће све оно што они буду изгласали од Нове године бити усвојено у биуџет и реализовано – додао је он.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa