Инфо

4. децембар 2019.4. дец 2019.
Насловне стране за среду, 4. децембар 2019. године

Насловне стране за среду, 4. децембар 2019. године

Дневни листови издања за 4. децембар 2019, на насловним странама пишу о посети белоруског председника Александра Лукашенка Србији, наводима опозиције о малверзацијама при трговином оружјем наменске фабрике "Крушик", везама умешаних у трговину са врхом власти и другим темама.


АЛО - "Сваки трећи средњошколац у Србији неписмен, готово половина не уме да рачуна", лист пише о резултатима ПИСА тестирања.

БЛИЦ - "Руси наговарали Вучића да прави владу с Ђиласом и Обрадовићем", лист пише о наводном предлогу посланика руске Думе Јевгенија Примакова да председник Србије Александар Вучић састави техничку владу са лидерима Савеза за Србију. "Васпитачица месецима мучила децу", о суењу радници Центра за заштиту одојчади, деце и омладине "Звечанска".

КУРИР - "Мегалажов", о случају продаје Универзитета Мегатренд. С насловом "Бјела је тајкун", о снимању нове серије у којој глуми Драган Бјелогрлић.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Трећина не разуме оно што чита", о спроведеном ПИСА тесту на којем су српски средњошколци заузели 45 место од 79 рангираних земаља. "Хвалио војску и српски народ, питао за Џају", о посети белоруског председника Александра Лукашенка Србији.

ИНФОРМЕР - "Србија је купила "панцир", хоћемо и С-400", интервју са српским амбасадором у Русији Мирославом Лазанским.

ДАНАС - "Тешић донирао два трактора па добио извоз из Крушика", потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић о Слободану Тешићу за кога тврди да је тргује оружјем у име председника Србије Александра Вучића. "Вељко Лалић: Аматерско застрашивање медија", о дописима адвоката фирме ГИМ који су послати на адресе више медија.

ПОЛИТИКА - "Београд и Минск поносе се својом самосталношћу", о посети председника Белорусије Александра Лукашенска. "Лидери алијансе сада прете једни другима", о обележавању 70. годишњице постојања НАТО и проблемима са којима се сусреће.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Паметни телевизори вас могу шпијунирати", о упозорењу ФБИ да се смарт телевизори могу хаковати.


Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa