Инфо

4. децембар 2019.4. дец 2019.
Сутра ујутро мраз, током дана претежно сунчано

Сутра ујутро мраз, током дана претежно сунчано

У Србији ће сутра ујутру бити слаб, понегде и умерен мраз, а по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати дуже током дана, док ће у осталим крајевима бити претежно сунчано, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Дуваће слаб и умерен ветар, јужни и југоисточни, на југу Баната повремено јак, крајем дана у слабљењу. Јутарња температура кретаће се од минус седам до минус један а највиша дневна од два степена Целзијуса у местима са маглом до седам на југоистоку земље.

У Србији ће у петак бити постепено наоблачење, после подне и увече на југозападу и југу, а током ноћи понегде и у централним и источним крајевима падаће слаба киша.

За викенд ће бити умерено до потпуно облачно, понегде са кишом, а падавине ће бити слабе и спорадичне. Јутарња и дневна температура биће у постепеном порасту.

Почетком наредне седмице биће претежно облачно и још увек топло, местимично са кишом, а у уторак уз краткотрајан пад температуре и са суснежицом и снегом. Затим ће у већини места бити суво, само још у среду на југоистоку земље у првом делу дана очекују се мешовите падавине.

Крајем наредног седмодневног периода очекује се мањи пораст температуре.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa