Инфо

4. децембар 2019.4. дец 2019.
Акција :Нове саднице на Старом граду

Акција :Нове саднице на Старом граду

У оквиру акције „Озелењавање Шапца“ коју спровoде привредници града данас је компанија „De Heus“ на простору некадашње депоније на Старом гараду посадила 25 садница топла, кестења и другог дрвећа.
До сада су шабачки привредници набавили више од 2000 садница за ову акцију.


-Подржавамо идеју локалне самоуправе и привредника Шапца. Ово је само једна у низу акција које смо до сада спровели. Као друштвено одговорна компанија, трудимо се и водимо рачуна о животној средини. Паркови су плућа града - каже Велибор Величковић из компаније „De Heus“.

Град је обезбедио површину на којој се саде дрворедне саднице, а подсећања ради на седници Привредног савета у јуну ове године привредници Шапца су предложили да се слободне површине у граду озелене, а они би финансирали куповину садница. Тада је закључено да јавно предузеће Инфраструктура „Шабац“ обезбеди простор како би покретачима идеје било омогућено да засаде саднице. Тако је данас идеју за озелењавање града успешно реализовала фирма „De Heus“ а поред ње најављено је и учешће „Еликсирa“, „Комекса“, „Млекаре“, „Абота", „Галеба“ и „Зорка керамике“.

Тим поводом, Зоран Тошић председник Привредног савета, нагласио је да је ова акција доказ значаја и пажње коју привредници Шапца имају према животној средини.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa