Инфо

5. децембар 2019.5. дец 2019.
Претежно сунчано

Претежно сунчано

У Србији ће данас ујутру бити слаб, понегде и умерен мраз, а по котлинама и долинама местимично магла или ниска облачност, која ће се понегде задржати дуже током дана, док ће у осталим крајевима бити претежно сунчано, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Дуваће слаб и умерен ветар, јужни и југоисточни, на југу Баната повремено јак, крајем дана у слабљењу. Јутарња температура кретаће се од минус седам до минус један а највиша дневна од два степена Целзијуса у местима са маглом до седам на југоистоку земље.

Јутарња температура кретаће се од минус пет до минус један а највиша дневна око пет степени Целзијуса.

У Србији ће у петак бити постепено наоблачење, после подне и увече на југозападу и југу, а током ноћи понегде и у централним и источним крајевима падаће слаба киша.

За викенд ће бити умерено до потпуно облачно, понегде са кишом, а падавине ће бити слабе и спорадичне. Јутарња и дневна температура биће у постепеном порасту.

Почетком наредне седмице биће претежно облачно и још увек топло, местимично са кишом, а у уторак уз краткотрајан пад температуре и са суснежицом и снегом. Затим ће у већини места бити суво, само још у среду на југоистоку земље у првом делу дана очекују се мешовите падавине.

Крајем наредног седмодневног периода очекује се мањи пораст температуре.

У Београду ће наредне седмице бити слично време.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa