Инфо

5. децембар 2019.5. дец 2019.
Опасност од поледице

Опасност од поледице

Возачи се упозоравају на опасност од формирања леда на путевима због ниских температура које се током ноћи и јутра спуштају испод нуле, уз влажне коловозе и маглу, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Опасност од поледице, али и смањене видљивости због магле, присутна је на већини путева у Војводини, има је на подручју Новог Сада, на ауто-путу код Бешке, а најгушћа је поред река, канала и језера, која на појединим деоницама Мачве, Срема и Баната смањује видљивост испод 200 метара.

Слично је и на прилазима Београду, на обреновачком, зрењанинском и панчевачком путу, има је поред Саве, Дунава, Дрине, Ибра и Мораве, а смањује видљивост и на превојима, мостовима и надвожњацима у тимочкој и неготинској крајини, као у Лесковачкој и Врањској котлини.

На наплатним станицама нема задржавања.

На путничким терминалима граничних прелаза нема задржавања.

Камиони на граничним прелазима на излазу чекају на Хоргошу 360 минута, на Келебији 300 минута, на Батровцима 840 минута, на прелазу Бачка Паланка 300 минута, на прелазу Богојево 120 минута.

Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на у правцу Граница ПЗП Ужице/Нови Пазар - Сјеница - Нови Пазар; Мионица - Брежђе - Дивчибаре - Каона, Јошаничка Бања - Копаоник; Копаоник - Рудница Граница ПЗП Крушевац/Нови Пазар - Копаоник.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa