Инфо

5. децембар 2019.5. дец 2019.
Насловне стране за четвртак 5. децембар 2019. године

Насловне стране за четвртак 5. децембар 2019. године

Београдски дневни листови на насловним странама издања за четвртак пишу о састанку председника Србије и Русије, Александра Вучића и Владимира Путина, о резултатима ПИСА теста, протестима против опозиције и о другим темама.

АЛО - Под насловом "Цео живот носи на леђима болесног сина", о томе да Предраг Бошковић (59) из Косјерића од рођења има целебралну парализу и да га мајка Олга (77) свуда носила, од школе до трема где има дрворезбарску радионицу.

БЛИЦ - Интервју с министром просвете Младеном Шарчевићем: "Спорно је 50.000 диплома". Интервју с Миленом Ивановић, супругом убијеног Оливера Ивановића, поводом косовске оптужнице "Све ово је игра, док сам жива тражићу имена људи који су убили Оливера".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише да је Путин рекао Вучићу: "Србе нећу оставити без гаса". Интервју с добитником Нобелове награде за књижевност Петером Хандкеом: "Дежурни критичари ме нису ни читали".

ДАНАС - Интервју с професором Универзитетског колеџа у Лондону Ериком Гордијем: "Србија и Косово велики споразум да оставе за касније". "Протести против опозиције показују нервозу режима" - кажу политички аналитичари поводом уличних скупова у Србији.

ИНФОРМЕР - "Русија прави оружје са Србијом", о сусрету председника Србије Александра Вучића и председника Русије Владимира Путина.

КУРИР - "Извршитељи смањују харач", о томе да министарство правде спрема нови правилник. "Путин долази у септембру на отаварања Храма Светог Саве", о сусрету председника Србије Александра Вучића и председника Русије Владимира Путина.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Под насловом "Вук у паници Ђилас излази на изборе", лист пише да у опозицији постоји раскол између лидера Савеза за Србију Вука Јеремића и Драгана Ђиласа.

ПОЛИТИКА - "Нема масовне гробнице код Храма Христа Спаса у Приштини", о изјави директора Института за судску медицину у Приштини Арсима Грџаљију да је утврђено да земља на том месту није померана "последњих сто година". "Омладина ДС-а одбија састанак с Лутовцем" - интервју с чланом Демократске омладине Немањом Ивановићем о одлагању састанка с председником странке Зораном Лутовцем.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa