Инфо

5. децембар 2019.5. дец 2019.
Позив незапосленима за возачку обуку

Позив незапосленима за возачку обуку

Градска управа града Шапца расписала је Јавни позив незапосленим лицима за обуку и полагање испита за стицање возачке дозволе „Ц“ и „ЦЕ“ категорије за познатог послодавца. Обуке су намењене подизању квалитета понуде на тржишту рада, односно незапосленим лицима која желе да повећају своју могућност запошљавања.

Реч је о мери активне политике запошљавања града Шапца, предвиђеној Локаним акционим планом запошљавања града Шапца за 2019. годину, а програм ће бити реализован са компанијама ,SANI GROUP” i ,,AUTOKOMERC S” .

Градска управа града Шапца ће платити трошкове обуке и полагања испита за возача Ц и ЦЕ категорије у ауто школи чија понуда буде изабрана као најповољнија. Такође, сносиће трошкове првог изласка на теоријски и практичан испит, трошкове израде тахографске картице, обуке за добијање картице/сертификата за возаче, као и израду картице.

Компаније са којима Градска управа града Шапца реализује програм биће у обавези да закључе уговор о раду са кандидатима који успешно заврше обуку и положе возачки испит.

Пријаве по основу Јавног позива се подносе Градској управи града Шапца (на адресу: Господар Јевремова број 6, 15000 Шабац, напомена: пријава по основу Јавног позива) на прописаном обрасцу који се може добити на Јединственом шалтеру Градске управе Града Шапца или преузети са званичне интернет презентације града Шапца (www.sabac.rs – aktuelnosti – oglasi i konkursi).

Информације о програму могу се добити путем телефонског броја 015/364-144. Особа за контакт је Мирјана Мецић – Маринковић, начелница Одељења за локални и економски развој.

Јавни позив отворен је до 19. децембра 2019. године.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa