Инфо

6. децембар 2019.6. дец 2019.
Хемофарм оборио троструки рекорд у 2019. години

Хемофарм оборио троструки рекорд у 2019. години

Хемофарм је у 2019. години оборио рекорд у обиму производње, са 5,7 милиона таблета и 280 милиона паковања, речено је на пријему ове компаније у Београду.

Генерални директор Хемофарма Роналд Зелингер казао је да је "2019. година једна од најуспешнијих у скоријој историји ове компаније, када је она постигла троструки рекор у обиму производње, производном портфолију и продаји".

"Можемо и треба да будемо поносни на све што смо постигли ове године. Посебно што наредне облежавамо јубилеј, 60. рођендан. Пословање Хемофарма не чине само резултати, већ управо брига о здрављу грађана у Србији и широм света", рекао је Зелингер.

Он је истакао и да "Хемофарм деценијама уназад доказује да му је стало до друштва и заједнице у којој послује на одржив начин".

"Животна средина, друштво у коме живимо, наши људи, наше пословање само ако су све ове компоненте најбоље могуће, и ми сами можемо да послујемо добро и будемо задовољни", оценио је Зелингер.

Када је реч о Хемофармовом производном портфолију, он ће на крају ове године у свом саставу имати 3.150 различитих производа који настају у погонима ове компаније, а резултати у производњи праћени су рекордном продајом, објавила је вечерас ова компанија.

Осим већ потврдјене улоге Хемофарма у области одрживог развоја и одговорног пословања, само током 2019. године компанија је здравственим установама у Србији донирала медицинску опрему и лекове у вредности од 20 милиона динара, саопштила је ова компанија.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa