Инфо

10. децембар 2019.10. дец 2019.
Насловне стране за уторак, 10.децембар 2019.године

Насловне стране за уторак, 10.децембар 2019.године

(Бета) - Дневне новине на насловним странама за 10. децембар пишу о подношењу кривичне пријаве коју је поднео градоначелник Новог Сада Милош Вучевић против председника Србије Александра Вучића и његовог брата Андреја због случаја "Јовањица", о саопштењу Агенције за борбу против корупције у вези са могућим сукобом интереса министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и о позивима косовским политичарима за саслушање пред Специјализованим тужилаштвом у Хагу.
АЛО - Насловом "Србијо помози Душану и Дуњи" лист позива у прикупљање помоћи породици из села Одевце на Косову и Метохији. "Збогом Попара", умро глумац Зоран Ранкић.

БЛИЦ - "Одлаже се наставак преговора о Косову", лист пише о проценама када би се могли наставити преговори Београда и Приштине. "Лепа Алексија крила дрогу за велике босове", лист пише о хапшењу Бањалучанке у Аустралији због оптужбе за шверц дроге.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Стиже ли казна за "жуту кућу" ", лист пише о позиву за Хаг који је добио бивши председник Скупштине Косова Кадри Весељи. "Беба нестала из болнице, мајци одштета од 10.000 евра", лист пише о правоснажној пресуди у случају несталих беба.

ДАНАС - "Вучевићева пријава је понижавање правосуђа", лист пише о кривичној пријави против председника Србије Александра Вучића и његовог брата Андреја, коју је поднео потпредседник СНС Милош Вучевић. "Самоубиство Агенције за борбу против корупције", о ставу тог тела да министар унутрашњих послова Небојша Стефановић није у сукобу интереса и да његов отац није био укључен у трговину оружјем између привредног друштва ГИМ и Крушика.

ИНФОРМЕР - "Збогом Попара", преминуо глумац Зоран Ранкић. "Орден Милоша великог из 1898. у Канади се продаје за 220.000 долара", пише лист.

КУРИР - "Добро је, нисам умро из прве", о здравственом стању музичара Ђорђа Балашевића. "Збогом господине Попара", преминуо глумац Зоран Ранкић.

ПОЛИТИКА - "Грађани Србије жељни кажњавања због корупције", лист пише о анкети у којој су се грађани изјашњавали о распрострањености корупције. "Русија избачена из међународногх спорта на четири године", одлука Светске антидопинг агенције односи се на Олимпијске игре и светска првенства, али "чисти" руски спортисти могу да учествују у Токију под неутралном заставом.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - Под насловом "Италија повлачи признање Косова?", лист преноси изјаву италијанског посланика Вита Команчинија о односима Италије и Србије. "Преминуо Попара из "Срећних људи" ", умро је глумац Зоран Ранкић.


Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa