Инфо

13. децембар 2019.13. дец 2019.
Вечерас великан у Шапцу

Вечерас великан у Шапцу

Један од најбољих тимова Европе, званично вицешампион, најбољи мађарски клуб "Везспрем" гостује вечерас у Шапцу. У последњем колу регуларног дела СЕХА лиге, Мађаре ће угостити шабачка "Металопластика".

Оба тима имају и резултатски императив, Мађарима је победа неопходна за прво место, док Шапчани још имају прилику да победом побољшају пласман и заузму позицију четири, али за разлику од Везспрема, зависе и од резултата меча у Москви.

-Знамо да долазе у комбинованом саставу, убог згуснутог распореда, али инсајдерске информације говоре да ће доћи много квалитетнији него што је планирано првобитно, јер им овај меч није без значаја за резултат. Ако подршка буде велика, немамо право на било шта мање од беспоштедне борбе и покушаја да направимо чудо, а победа против оваквог ривала била би равна чуду. Много би нам значила четврта позиција, јер не би волели да много играмо против "Војводине" са којом очекујемо велику борбу у лиги и Купу, а са четвртим местом би их избегли у СЕХА плеј офу. Ипак, за то нам треба наш успех и пораз "Работника" у Москви, такође из домена теорије. Без обзира, Шабац заслужује спектакл, Везспрем призива спектакл и надам се да ћемо пружити спектакл свим посетиоцима - истакао је тренер Веселин Вуковић.

Меч стартује вечерас од 19:00 у хали "Зорка".

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa