Инфо

13. децембар 2019.13. дец 2019.
Насловне стране за петак, 13. децембар 2019. године

Насловне стране за петак, 13. децембар 2019. године

На насловним странама издања за 13. децембар, београдски дневни листови највише се баве понашањем осумњиченог Драгољуба Симовића на суђењу за паљење куће новинара Милана Јовановића.
АЛО - "Стигле веће плате за медицинаре, војнике, просветаре", о најављеном повећању плата у јавном сектору.

БЛИЦ - Бивши председник општине Гроцка "правио циркус" на суду "Бахати Симоновић извређао новинара". Велика победа "Блица": "Карађорђевићи вратили слике у Народни музеј". Милош Дегенек после пораза у Пиреју: "Не кривим ни Жандера ни Томанеа, то је фудбал".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ Пишу о покушају атентата на црногорског бизнисмена Миодрага - Даку Давидовића поред кога је у тренутку напада био владика Јоаникије који каже "Бог нас је сачувао од снајперисте". Бивши кошаркашки ас Милан Гуровић осумњичен за породично насиље: "Гуровићу прети казна од најмање три месеца робије".

ДАНАС - О суђењу на годишњицу паљења породичне куће новинара портала Жиг инфо: "Симоновић претио тужиоцу и вређао Милана Јовановића". Савез за Србију ће у петак од 12 до 20 сати држати јавни сервис у "блокади упозорења": "Новинари РТС се селе у Радио Београд". Настављен штрајк у Поштама Србије јер поштари "не одустају од републичког просека".

КУРИР - "Папа брани српске светиње у Црној Гори", о писму које је папа Фрања послао патријарху СПЦ Иринеју у којем говори о Закону о слободи вероисповести.

ИНФОРМЕР - Пишу о покушају атентата на црногорског бизнисмена Миодрага - Даку Давидовића поред кога је у тренутку напада био владика Јоаникије који каже "Бог је спасио Даку".

ПОЛИТИКА - У ауторском тексту уочи посете Србији министарка одбране Француске, Флоранс Парли, каже: "Србија је део одбране Европе". "Драгољуб Симоновић претио тужиоцу" о бившем председнику општине Гроцка који је заступнику новинара коме је запаљена кућа поручио да му се "може десити да више не буде тужилац".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Опозиција блокира РТС", о осмочасвној блокади улаза Радио-телевизије Србије коју је најавио део опозиције.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa