Инфо

18. децембар 2019.18. дец 2019.
Куп за олимпијске категорије

Куп за олимпијске категорије

Три шабачка теквондо клуба имала су представнике и добре резултате на Купу Србије за кадете и сениоре у олимпијским категоријама.

Борци "Летњиковца" показали су највише и у кадетској и у сениорској конкуренцији од овдањих клубова. Екипно су сениори трећи, а до то места водили су их одличја: злато Ивана Карајловића (до 80 кг), односно бронзе Вање Мићића (до 80 кг) и Виктора Пушкића (више од 80 кг). Међу кадетима, летњиковчани су се издвојили златом Срђана Теофиловића и сребром Алексе Васића, који су се сусрели у финалу кадетске конкуренције, категорија до 65 кг. Кадети "Летњиковца" су у укупном пласману шести.

Теквондисти "Шапца" донели су једну сениорску бронзу, Матеја Ивановић (до 58 кг), као и две кадетске, Ксенија Живковић (до 51 кг) и Жарко Крајишник (до 53 кг). У укупном пласману "Шабац" је седми сениорски и десети кадетски тим. Уз то "Шабац" је донео и једну медаљу међу дамама, када говоримо о А категорији.

Витрине "Винер Чивија" богатије су за три кадетска одличја. Немања Илић је други, а Милош Марковић трећи међу кадетима до 37 кг. Уз њих, на победничком постољу је био и Матеја Јовановић (до 33 кг). Екипно "Винер Чиви" осми међу кадетима.

Ово је осврт само на медаље у А категорији на поменутом такмичењу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa