Инфо

27. децембар 2019.27. дец 2019.
Нови терен под рефлекторима

Нови терен под рефлекторима

Спортски центар "Феникс" од вечерас има још један додатак понуди у својим објкетима. Отворен је велики фудбалски терен са вештачком подлогом, под рефлекторима, спреман за употребу и током вечери. Уз поменути терен, већ дуже је у понуди мањи отворен терен, такође под осветљењем, две балон сале, уз пратеће објекте.

Јоргачевић пред отварање новог терена


-Ово је све пут до остварења личног сна, али и даљег унапређења спортског објекта. Постајемо један важан спортски колектив чији је значај препознала и велика "Црвена Звезда". Када сте сами финансијери, без помоћи и спонзора, можда се све реализује мало спорије, али упоран сам и верујем да ћемо остварити све што смо замислили - истакао је власник Центра Бојан Јоргачевић.

Сарадња два клуба


СЦ "Феникс" и Фудбалски клуб који носи исто име су регионални центар "Црвене Звезде". На вечерашње отварање терена, шампион Србије је довео две своје селекције које су одиграле ревијалне мечеве против вршњака из Шапца.

-Тренутно у погону имамо око 200 дечака. Значила би нам помоћ локалне самоуправе у смислу обезбеђивања аутобуса и станице до овог објекта, како би они сви лако долазили до нас. Проблем је недостатак тога, недостатак уличне расправе, нема ни бициклистичке стазе до "Феникса". Када томе додате родитеље, браћу, сестре, у збиру добијете готово 1.000 редовних посетилаца који могу само аутомобилом доћи до нас. Знам да је политика града и усмерење помоћ најмлађима - додаје Јоргачевић.

Другарство и сарадња, Феникс и Ц. Звезда


Некадашњирепрезентативац Србије нагласио је да је у плану и проширење смештајних капацитета како би екипе из других градова и држава долазиле у Шабац, овде боравили, спроводили припреме, играли припремне мечеве...

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa