Инфо

27. децембар 2019.27. дец 2019.
Обрадовић(Двери): Напали ме напредњаци, нису хтели да се чује да Вучић сарађује с Ђукановићем

Обрадовић(Двери): Напали ме напредњаци, нису хтели да се чује да Вучић сарађује с Ђукановићем

Председник Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да су на њега и посланика Двери Ивана Костића напредњаци "насрнули" у сали Скупштине Србије јер нису желели да грађани у директном ТВ-преносу чују да председник Србије Александар "Вучић сарађује с режимом Мила Ђукановића".

"Они нису желели да грађани виде поруке на којима пише да су Вучић и Ђукановић политичка браћа-близанци. То их је највише заболелео и нису хтели да виде поруку и питање зашто Србија ћути на дешавања у Црној Гори и отимање спрских светиња и хапшење", рекао је Обрадовић новинарима после инцидента у скупштинској сали и показао свој поцепан сако.

Рекао је да су он и Костић нападнути јер су питали посланике и министра одбране Александра Вулина зашто не сазову седницу с које би "послали поруку подршке српском народу у Црној Гори" и питали их да ли подржавају хапшење посланика, свештеника и припадника српског народа у Црној Гори.

Посланик Двери Милан Костић је Александру Мартиновићу и свим посланицима СНС поручио да "Бог није у сили, него истини и правди".
Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa