Инфо

13. јануар 2020.13. јан 2020.
Нсловне стране: Тенис и црква у фокусу

Нсловне стране: Тенис и црква у фокусу

(Бета) - - Дневни листови на насловним странама пишу у понедељак о победи тениске репрезентације Србије у финалу АТП купа, о догађајима у Црној Гори после усвајања Закона о слободи вероисповести, најави смањења цензуса за улазак у Скупштину Србије, као и о уметничкој оставштини глумице Неде Арнерић, саслушању осумњиченог за мито једног од челника Железница Мирољуба Јевтића, који је на саслушању, према писању неких медија, поменуо и министарку Зорану Михајловић.

АЛО – "Зораним муж пева у Тужилаштву?!", лист пише о саслушању Мирољуба Јевтића.

БЛИЦ – "Србија срушила Шпанију у финалу АТП купа", о победи српских тенисера. Лист преноси упозорења стручњака: "Ђаци најчешће мете дилера дроге".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ – Поводом написа да је директор предузећа Инфраструктуре железнице који је ухапшен под сумњом да је примао мито давао део тог новца министарки грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорани Михајловић, лист преноси њену изјаву: "Немам везе са подмићивањем". О смрти глумице Неде Арнерић. лист пише: "Уз велике жеље у очима крила и велику сету".

ДАНАС - "Србија је први победник АТП купа", о победи тенисера на такмичењу у Аустралији. О петицији за увођење конкретних мера против загађења у Србији коју је покренула Иницијатива Не давимо Београд "Хиљаде људи тражи чист ваздух". "СНС смањује цензус због бојкота избора" о реаговању опозиције и ставовима аналитичара на најаву измене изборних закона. О преминулој глумици Неди Арнерић лист пише "Филмско лице које се воли и памти".

ИНФОРМЕР - Под насловом "Неда је најзад нашла мир", лист преноси речи Дејана Караклајића првог мужа Неде Арнерић. "Зоранин муж је отимао милионе" - о саслушању директора Инфраструктура Железница Србије Мирољуба Јевтића.

КУРИР – Под насловом "Србија први тениски шампион света" о тријумфу српских тенисера у Аустралији.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ – Под насловом "Зорану бране од апса", лист пише о саслушању осумњиченог челника Железница Мирољуба Јевтића.

ПОЛИТИКА – О победи српских тенисера на АТП купу у Сиднеју "Србија шампион". Интервју с министарком Зораном Михајловић лист најављује под насловом "Немам везе с оптужбама због којих је ухапшен Јевтић".

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa