Инфо

17. јануар 2020.17. јан 2020.
Данашње насловне стране

Данашње насловне стране

Дневни листови на насловним странама издања од петка, 17. јануара, највише пишу о новом новом председнику Владе Русије Михаилу Мишустину, губицима у фабрици "Крушик", најави министра просвете Младена Шарчевића о сталном запослењу провсетних радника, о непотпуним применама мера протв аерозагађења.

БЛИЦ - Интервју са чланом немачке ЦДУ и бившим европарламентарцем Елмаром Броком "Србија би могла да буде следећа чланица Уније". Лист пише о енергетској заједници која је покренула поступак против Србије због непотпуне примене мера против аерозагађења "Триван мора да буде смењен".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише о најави министра просвете Младена Шарчевића "Стално запослење за 20.000 просветара" до краја јануара 2020. године. О одржаном помену лидеру ГИ СДП Оливеру Ивановићу у четвртак у Београду и Косовској Митровици и изјави премијерке Србије Ане Брнабић "Србија неће стати док се не открије истина".

ДАНАС - Под насловом "Одлучио сам се за бојкот избора", лист доноси интервју са Луком Максимовићем "Љубишом Прелетачевићем Белим". "У Крушику вишак 1.000 радника, фабрика без грејања", о губицима војне фабрике 40 милиона евра.

ПОЛИТИКА - Лист пише о новом премијеру Русије "Руска Дума једногласно подржала новог премијера". "Нижи цензус не сме да повећа природни праг за мањине", о прелогу владајуће коалиције да се промене изборни закони и да се цензус са пет одсто спусти на три одсто.
Извор: Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa