Инфо

22. јануар 2020.22. јан 2020.
„Пасубио“ даровао Шапцу 127 садница

„Пасубио“ даровао Шапцу 127 садница

Италијанска фирма „Пасубио“ прикључила се акцији „Плућа града Шапца“ донирајући 127 стабала која су данас засадили њени радници на простору старе касарне.


-За нас је велика част да учествујемо у оваквим акцијама. Веома смо задовољни сарадњом са градом, јер кад год нам нешто затреба можемо да им се обратимо за помоћ – рекао je директор фирме „Пасубиo“ Фелиће Векио (Felice Vecchio).

По речима градоначелника Шапца Небојше Зеленовића ова акција служи да се изгради будућност у нашем граду.
-Ми правимо плућа града у Сава парку. Желимо да град Шабац буде леп, чист и да сваком суграђанину омогућимо боље услове за живот. Као што је рекао представник компаније "Пасубио" они своју пословну будућност виде у Шапцу. У том смислу поред њихове компаније у Мексику, европска ће бити проширена и дограђена у Шапцу. Ако италијанске компаније везују своју будућност за наш град, ја сам сигуран да то могу и сви грађани који овде живе. Позивам све фирме које до сада нису учествовале у овој акцији да се укључе - казао је Зеленовић.

До сада је у акцији озелењавања „Плућа града Шапца“ посађено 1.350 садница у плану је још 650 које ће бити посађене у наредном периоду.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa