Инфо

22. јануар 2020.22. јан 2020.
Шабац званично постао члан покрета "Три плус"

Шабац званично постао члан покрета "Три плус"

Град Шабац већ трећу годину породицама са троје и више деце омогућава да постану власници “Поносне картице три плус”. Картица омогућава бројне попусте, као и бесплатне чланарине, а уштеде на годишњем нивоу су од 1.000 до 1.500 евра.

Данас је Шабац и званично постао члан покрета “Три плус”. Уговоре су потписали градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и председник покрета Владица Гавриловић.

-Морамо да победимо највећег непријатеља српског народа – белу кугу. Најефикасније оружје у тој борби су породице са троје и више деце и да са 7,8 процената дођемо на 45 процената породица са троје и више деце, рекао је Владица Гавриловић.



Градоначелник Зеленовић је истакао да је потписивање уговора само формалност и да сарадњу негују већ три године, што ће и наставити.

Најзаслужнији што пројекат трећу годину живи и расте у Шапцу јесу члан Градског већа Божидар Катић, директор Туристичке организације Шапца Срђан Митрашиновић и координаторке пројекта Снежана Живановић и Славица Копрић. Приликом потписивања уговора Божидар Катић је навео да је то подизање приче на виши ниво.

-Није “Поносна картица три плус” само картица која обезбеђује попусте и која олакшава живот. Та картица је признање овог народа оним људима који су имали храбрости да у најтежим временима имају троје и више деце, истакао је Божидар Катић.

Прошле године је око 1.000 породица добило “Поносну картицу три плус”.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa