Инфо

22. јануар 2020.22. јан 2020.
Сутра ујутру облачно и слаб мраз, поподне сунчано

Сутра ујутру облачно и слаб мраз, поподне сунчано

У Србији ће сутра ујутру бити облачно уз слаб и умерен мраз, понегде по котлинама и магла, на северозападу претежно сунчано, а у осталим пределима пре подне умерено до потпуно облачно, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

После подне ће бити претежно сунчано, осим у Поморављу и Банату где ће се ниска облачност задржати дуже током дана.

Дуваће слаб променљив ветар, на истоку пре подне умерен, повремено и јак северозападни. Јутарња температура кретаће се од минус седам до минус један а највиша дневна од три до девет степени Целзијуса.


У Србији ће петак ујутру у нижим пределима бити местимично магла, током дана претежно сунчано. Од суботе ће бити осетно топлије са дневном температуром око и изнад просека за овај период године и суво са сунчаним периодима, осим у недељу и понедељак када се уз више облачности понегде очекује слаба киша, а на високим планинама слаб снег.

Биометеоролошка прогноза за четвртак, 23. јануар 2020:

Очекиване биометеоролошке прилике могу изазвати уобичајене тегобе код већине хронично оболелих. Опрез се саветује срчаним и цереброваскуларним болесницима, као и астматичарима током преподнева. Нерасположење и смањење радних способности су могуће метеоропатске реакције.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa