Инфо

23. јануар 2020.23. јан 2020.
Насловне стране за четвртак, 23. јануар

Насловне стране за четвртак, 23. јануар

Дневни листови на насловним странама издања од четвртка највише пишу о посети специјалног изасланика председника САД за преговоре Београда и Приштине Ричарда Гренела тим градовима као и о наводним поделама унутар чланица Савеза за Србију у вези са бојкотом предстојећих избора.

БЛИЦ - Под насловом "Подмладјени Победник" о току радова на рестаурацији споменика на Калемегдану.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О посети специјалног изасланика председника САД за преговоре Београда и Приштине Ричарда Гренела тим градовима у тексту "Трампов емисар убрзава договор". Под насловом "Неугасиво сазвеждје људскости" о избору за најплеменитији подвиг године.

ДАНАС - У тексту "Савез за Србију остаје при бојкоту" о реакцијама на најаву покрета "Један од пет милиона" да ће изаћи на предстојеће изборе уколико Странка модерне Србије (СМС) и Нова странка, као потписници Споразума са народом, не прогласе бојкот у наредним данима. О новим акцијама иницијативе Не давимо Београд и Градјанског фронта у тексту "У више градова 5. фебруара протести због загадјења".

ПОЛИТИКА - "У ланцу педофилије политичари и бизнисмени", каже за лист оснивач Фондације "Тијана Јурић", Игор Јурић. О проширењу војне сарадње Србије са другим земљама у тексту "Прве вежбе српске војске са Белорусијом и Кином".
Beta

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa