Инфо

26. јануар 2020.26. јан 2020.
Ђилас: Амерички амбасадор гостовањем на Пинку показује да је без сумње на страни власти

Ђилас: Амерички амбасадор гостовањем на Пинку показује да је без сумње на страни власти

Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас данас је у отвореном писму поручио амбасадору САД Ентонију Годфрију да је прихватањем да гостује у емисији Хит твит на телевизији Пинк показао да се "у борби за основне демократске вредности у Србији налази на страни власти".

Ђилас се у писму "јавно захвалио" Годфрију што је свима који се боре за "основне демократске вредности", тим потезом дефинитивно показао да је у тој борби "на другој страни".

"Сумњали су многи у то и до сада на основу Ваших изјава, због осуда опозиције и глорификовања Александра Вучића и Ане Брнабић. После овога, разлога за сумњу више нема", рекао је Ђилас.

Ђилас је поручио Годфрију да је прихватио да буде гост на "приватној телевизији Александра Вучића", којој опозиција "нема приступ годинама" и која "не информише грађане него их најбруталније лаже".

"Прихватили сте да будете гост у емисији која је направљена да покрије Утисак недеље Оље Бећковић и то у тренутку док се у Србији телевизија Н1 избацује са државних кабловских оператера. Истих оних на којима се Нова С никад није ни емитовала", рекао је Ђилас у отвореном писму.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa