Инфо

28. јануар 2020.28. јан 2020.
Насловне стране за уторак, 28. јануар

Насловне стране за уторак, 28. јануар


Дневни листови издања од уторка пишу о последицама коронавируса, о погибији славног кошаркаша Кобија Брајанта, спору Телекома и Јунајтед групе и о дешавањима у Црној Гори изазваним усвајањем Закона о слободи вероисповести.

БЛИЦ - "Пресуда Јутки крајем фебруара?" наставља се судјење Милутину Јеличићу оптуженом за сексуално узнемиравање. Под насловом "170 Срба тражи евакулацију из Кине", лист пише поводом појаве коронавируса.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Летели 300 на сат пре удара у брдо", о погибији Кобија Брајанта. "Цигарете скупље 10 динара", о поскупљењу које ће кренути 3. фебруара.

АЛО - "Милови хулигани пребили Србе", о дешавањима у Црној Гори изазваним усвајањем Закона о слободи вероисповести. "Срби помешали кијавицу и коронавирус", лист пише о новом вирусу из Кине.

ДАНАС - "Коби је носио магију" о погибији Кобија Брајанта. Под насловом "Да ли се режим плаши 'кампање' са ТВ Н1" о спору Телекома и Јунајтед групе. "Хоћемо Србију која се не мрзи", ауторски текст лидера Покрета снага Србије Сергеја Трифуновића.

ИНФОРМЕР - "Пилот крив за смрт Кобија", о погибији бившег кошаркаша Кобија Брајанта. "Народ против Миловог зулума", о протестима у Црној Гори због усвајања Закона о слободи вероисповести.

КУРИР - "Више од 100 Срба моли, извуците нас из Кине", о коронавирусу. Под насловом "Вучић окупио државни врх", лист пише да је због ситуације у региону председник Србије Александар Вучић сазвао хитан састанак.

ПОЛИТИКА - "Не треба страховати од контакта са Кинезима", поводом појаве коронавируса. У фебруару ће бити расписан тендер за новог изводјача радова пише у тексту "Национална банка матичних ћелија чека градитеља".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Како на аереодрому откривају кинески вирус" - о новом коронавирусу.
Beta

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa