Инфо

28. јануар 2020.28. јан 2020.
Милан Влајчић и Драгољуб Бакић Шапчанима: Изађите на локалне изборе

Милан Влајчић и Драгољуб Бакић Шапчанима: Изађите на локалне изборе

Архитекта Драгољуб Бакић и новинар Милан Влајчић оценили су да грађани Шапца треба да изађу на локалне изборе како би одбранили свој град.

"Шапчани су свесни да им је добро под оваквом (локалном) управом и они имају апсолутно легитимно право да се бране. Они ће одбранити Шабац, ја сам сигуран, без обзира на бојкот", рекао је синоћ Бакић у емисији ТВ Шабац "Право питање".

"Мислим да ви на локалном нивоу треба да изађете, да гласате и да одбраните овај град. Бојкот на нивоу целе републике биће једно, али је врло важно да одбраните овај град јер је доказ да није све пропало", изјавио је Влајчић у тој емисији.

"Свуда су неки напредњачки шерифи, једино Шабац има (Небојшу) Зеленовића и има вас Шапчане, и ви сте сада у посебној ситуацији. Предстоји вам историјска одлука за пар месеци. Ако хоћете да сачувате то што имате, на вама је да сачувате", рекао је Бакић.

"Јесам за бојкот и треба да се бојкотује ово наше стање. Али Шапчани ће да бране свој град јер су свесни да све што ради управа у граду, она сваким урбанистичким потезом повећава вредност њихове некретнине. Једноставно, град постаје богатији. То не може нико да им узме и они ће то да бране. И одбраниће га", додао је он.

"Бојкот на републичком нивоу мора да буде али наравно бојкот није никакав циљ, то је само средство да се помере избори и да се добију модерни, ослобођени медији. Ово што сада имамо је ужас, ја сам 60 година новинар, не памтим такво безакоње и насиље у медијима", рекао је Влајчић.

"Шта ће бити даље видећемо, али ја мислим да ви на локалном нивоу треба да изађете, да гласате и да одбраните овај град", додао је он.
Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa