Инфо

29. јануар 2020.29. јан 2020.
Србија у насловима

Србија у насловима

Београдски дневни листови на насловним странама издања за 29. јануар пишу о најави покрета "Један од пет милиона" да ће да изађе на предстојеће изборе у Србији и да прекине протесте, пишу и о коронавирусу, о упаду групе миграната у Мађарску, о тужби "купца Мегатренда" против листа "Данас" и о нередима у Црној Гори.

ИНФОРМЕР - "Србија спремна за коронавирус", лист пише о припремама у Инфективној клиници у Београду поводом ширења коронавируса у свету.
АЛО - "Дјиласу пуко бојкот, шетачи иду на изборе", лист пише о одлуци Покрета "1 од 5 милиона" да изађе на изборе.

БЛИЦ - Лист пише о посети Инфективној клиници у Београду и наводи изјаве "Коронавирус откривамо за само два сата". "Време је да се разговара хладне главе", о изјави министра унутрашњих послова Србије Небојше Стефановића о односима с Црном Гором.

КУРИР - "Јутка крије стан на Врачару од 140.000 евра", лист пише о бившем председнику општине Брус и о истраживањима Агенције за борбу против корупције.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Литије му лудачке, на север шаље специјалце" лист лист дешавањима у Црној Гори пише да је "Дјукановић појачао тензије; Београд затражио информацијо насиљу над Србима".

ДАНАС - "Купац Мегатренда тужио Данас", о бизнисмену Дејану Дјорђевићу који судски од тог листа тражи 500.000 динара одштете.. Лист наводи да "1 од 5 милиона иде на изборе, прекидају протесте".

ПОЛИТИКА - Лист пише да "Нико ништа не зна о забрани увоза возила са 'еуро 3' мотором". "Насилан упад миграната у Мађарску", о групи миграната који су пробили ограду и ушли у Мађарску.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "ЦИА црна листа Срба", лист пише о листи грађана Србије којој је америчка администрација забранила улазак у САД, као и о листи забране коју је донела Русија.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa