Инфо

5. фебруар 2020.5. феб 2020.
Душан Васић (фото: фб страна ВК "Шабац")

Душан Васић (фото: фб страна ВК "Шабац")

Победа за миран наставак

Још један дерби очекује шабачке ватерполисте наредне суботе. Осмог фебруарског дана у Шапцу гостује велики "Партизан", на старту групе од шестог до десетог места, односно групе за опстанак у Регионалној А1 лиги. Иако је улога фаворита на леђима шабачког клуба, упркос ситуацији у Партизану, свакако се очекује дерби, јер две екипе деле исте амбиције.

-Партизан је и у Будви показао да је још квалитетан, а млади тим додатно мотивише то што им неко умањи квалитет. Ми у ту замку не смемо да "упаднемо". Уколико почнемо како умемо, већ смо одрадили већи део посла, али немамо право да у било којем тренутку не пружимо максимум, због себе и публике за коју се надам да ће доћи у великом броју - истакао је Душан Васић, првотимац овдашњег клуба, на конференцији за медије.

Иако је носећи капицу Партизана Никола Радуловић победио Шабац пре неколико месеци, сада жели да буде учесник реванша и члан победничке екипе и када му је други грб на челу.

-Шта се догодило, догодило се, ја сам професионалац и без обзира ко је ривал на другој страни, моја обавеза, дужност и жеља је да пружим највише за клуб који репрезентујем сада и да он победи. Приступ сваком противнику је код мене исти, као и код мојих нових клупских другова. Желимо да опстанемо у А1 лиги, до тог циља нас води победа и она је циљ и у суботу - додаје Радуловић.

Меч је заказан за суботу, од 20 часова на Градском базену. Осим бодова у борби за опстанак, резултат доноси и поене за тим који се преносе и у домаћи шампионат!

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa