Инфо

14. фебруар 2020.14. феб 2020.
Шта жене желе?

Шта жене желе?

Можда ћете се изненадити кад схватите да и ви желите исто!
Многи мушкарци жене сматрају драстично различитим од себе и због тога им је готово немогуће да их разумеју. Управо то неразумевање жена их спречава да имају везу какву заиста желе – ону сјајну.

Да бисте знали како да будете добар дечко или добар муж, како да будете у срећној и испуњеној вези, важно је да знате шта жена жели од свог мушкарца.

1. Мушкарца на којег је поносна и којег поштује



Жени је јако важно да поред себе има мушкарца који се добро осећа у својој кожи, у свакој ситуацији. Упознаваће вас са својим пријатељима и породицом, а дефинитивно желите да то прође добро.

Важно је да имате амбиције. Не морају то да буду амбиције да владате светом, већ да радите било шта што је вама битно, а при чему ћете показати да сте дисциплиновани, вредни, као и да имате своје снове.

Жена ће бити поносна на мушкарца који води рачуна о себи. То не значи да морате да изгледате као манекен, већ да водите рачуна о хигијени, да носите чисту одећу, да бринете о свом здрављу...
Повезане вести

Јак мушкарац који је љубазан и саосећајан према другима заслужује поштовање. Његова јачина се не мери нужно мишићима, већ карактером, интелигенцијом.

На крају, жена ће поштовати мушкарца којег воле и поштују његова породица и пријатељи. Ако му се ти најближи људи не диве на неки начин, зашто би она?

2. Мушкарца који је поштује



Поштовање жени можете да покажете једноставним "хвала" када уради нешто за вас или уместо вас, извињењем када схватите да сте погрешили, али и тако што ћете, рецимо, да урадите нешто уместо ње када је уморна.

Показаћете јој поштовање и тако што ћете бити искрени, одани и понашаћете се према њој као према себи једнаком.

Такође, знаће да је поштујете када је прихватите такву каква је, без покушаја да је промените.

3. Мушкарца са којим ће осетити повезаност



Већини жена је јако важна емоционална повезаност. Потребно јој је да јој врло јасно кажете да осећате повезаност са њом, како би могла да буде рањива и сасвим искрена пред вама, без бриге и страх од осуђивања.

Ту повезаност ћете неговати и одржавати тако што ћете је заиста слушати када вам нешто прича, зато се потрудите. Један од начина да градите повезаност је да заједно растете и имате заједничке снове и циљеве, да пружате једно другом подршку, мотивишете.

Жена ће осетити блискост када буде сигурна да поред себе има мушкарца који јој чува леђа и има исти систем вредности.

4. Мушкарца у којег може изнова да се заљубљује



Немојте да мислите да сте је завели и то је то, ви сте своје обавили. Одржавајте ту искру између вас, трудите се да је сваког дана насмејете и покажете јој да је волите.

Дајте јој до знања да је она савршена за вас, упутите јој комплименте, трудите се да будите интересантни и да одржите њену радозналост према вама. Рутина вам, у овом случају, није најбољи пријатељ, па се потрудите да стално уводите неке новине.

5. Мушкарца, а не дете



Јасно вам је – она жели да буде ваша девојка, жена, а не ваша мама. Зато сами преузмите одговорност за свој поступке и своје емоције, а не сваљујте кривицу на њу. И трудите се да ваша веза функционише јер само њен труд неће бити довољан.

Када мало размислите, вероватно исте ове ствари и мушкарци желе од жена у свом животу. На крају, сви смо људска бића која желе мање-више исте ствари од свог партнера – поштовање, повезаност, љубав...
Мондо

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa