Инфо

18. фебруар 2020.18. феб 2020.
Nika fit day отвара Соколски дом

Nika fit day отвара Соколски дом

Први спортски догађај у новоотверној, реконструисаној сали Соколског дома, биће "Nika fit day" традиционална фитнес конвенција заказана за први дан марта. Организацију потписују студио "Никаз", Спортски савез Шапца, под покровитељством Града.

-Ове године акценат ће бити на здрављу и правилном тренингу. Очекујемо долазак 40 фитнес инструктора из Хрватске, Црне Горем Републике Српске и Србије. Од 10 до 20 часова све посетиоце очекују, између осталог, едукације о здравој кични, адекватном тренингу за кичму, здравој исхрани и правилним начинима контроле тежине, али неће изостати ни презентације на које смо навикли наше посетиоце у претходне две године - истиче Сања Никшић, оснивач студија "Никаз".

Подршку организацији и ове године пружио је Спортски савез Шапца, односно град Шабац, покровитељ догађаја.

-Враћањем Соколског дома у функцију шабачкиу спорт је поново добио свој дом и вероватно да нема поклоника спорта у нашем граду који због тога није срећан и поносан. Рекреативни спорт и бенефити које за здравље доноси рекреација веома су значајни за град и зато смо били и бићемо подршка за све догађаје који унапређују овај део широког спортског спектра - додао је на конферецији за медије градски већник задужен за спорт Драган Николић.

Обновљена сала Соколског дома


Свечано отварање Соколског дома биће неколико дана раније, али како је реч о спортском објекту, отварањем се може сматрати управо поменута фитнес конвенција као први спортски догађај у шабачком дому спортова.

Почетак је у недељу, 1. марта, од 10 часова.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa