Инфо

20. фебруар 2020.20. феб 2020.
Амбасадор Холандије у Шапцу

Амбасадор Холандије у Шапцу

Амбасадор Холандије Хилес Бесхор Плух са делегацијом данас је у посети Шапцу. У градској кући уприличен је састанак, а домаћин је градоначелник Небојша Зеленовић са сарадницима.

-Морам рећи да ме долина Мачве у којој се налази Шабац веома подсећа на Холандију и осећам као код куће. Али то није једино што нас повезује, јер и Шабац има дугу традицију када је трговина у питању. Можда су због тига град и ова регија толико популарни код холандских инвеститора - рекао је дипломатски представник Холандије и захвалио се на добродошлици.



Градоначелник Небојша Зеленовић истиче да је град отворен за сарадњу и изградњу добрих, пријатељских и пословних односа.

-У позитивном окружењу инвестиције се развијају, а самим тим идеје заједништва, поверења доприносе да наши градови напредују. Имамо добре холандске компаније у Шапцу, а најављено је да ће их бити још, што ме као градоначелника радује. Важно је да инвеститори знају како могу да послују у граду и та сигурност је оно што их привлачи. Уверен сам да ће у будућности бити још прилике да разговарамо - закључио је градоначелник.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa