Инфо

20. фебруар 2020.20. феб 2020.
АМСС: Сви путеви проходни, на теретним терминалима задржавање од 300 до 60 минута

АМСС: Сви путеви проходни, на теретним терминалима задржавање од 300 до 60 минута

Према извештају Ауто-мото савеза Србије сви путни правци као и прилази зимским центрима су проходни, употреба зимске опреме је обавезна, а према извештају зимске службе снега на коловозу до пет центиметараима на путевима И и ИИ приоритета на подручју Ваљева, Врања, Колубаре, Крушевца, Мачве, Ужица и Зајечара.

Према информацијама ЈП "Путеви Србије" на наплатним рампама нема задржавања, а према информацијама Управе граничне полиције нема здржавања ни на путничким терминалима граничних прелаза.

До формирања дужих колона возила на граничним прелазима са Мадјарском и Хрватском долази на теретним терминалима а највише се чека на изласку на прелазу Батровци - 300 минута, Бачкој Паланци и Сремској Рачи, по 240 минута, док се на Келебији чека 120 минута.

На Хоргошу је чекање за теретна возила, на излазу, око 90 минута а на прелазу Ватин 60 минута.

Из Ауто-мото савеза Србије подсећају да су у заједничкој акцији са МУП-ом постављене нове Wеб камере на најфреквентнијим граничним прелазима са Мадјарском, Хрватском, Бугарском и Северном Македонијом, које у сваком тренутку могу да се погледају на интернет платформи АМСС, и преносе потпуну информацију са тренутном сликом о интезитету саобраћаја и потребним временом за пролаз граничног прелаза.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa