Инфо

21. фебруар 2020.21. феб 2020.
Crealiti

Crealiti

Обука за оперативно коришћење 3Д штампача за незапослена лица

Градска управе града Шапца расписала је јавни позив незапосленим лицима за обуку за оперативно коришћење 3Д штампача. Ове обуке су намењене подизању квалитета понуде на тржишту рада, односно незапосленим лицима која желе да повећају своју могућност запошљавања и представљају меру активне политике запошљавања града Шапца предвиђену Локаним акционим планом запошљавања града Шапца за 2020. годину.

Градска управа града Шапца ће предметни програм реализовати са Центром за стручно усавршавање и биће спроведена током месеца марта и априла 2020. године, за групу од највише 10 полазника.

Укупан фонд часова износи 40. Трошкове организовања и спровођења обуке сноси Градска управа града Шапца.

Полазницима коју обуку успешно заврше Центар за стручно усавршавање, као носилац статуса јавно признатог организатора активности образовања одраслих за извођење програма образовања одраслих – обука за оперативно коришћење 3Д штампача, издаће Потврду о савладаном програму образовања одраслих – обука за оперативно коришћење 3Д штампача.

Право на пријаву имају незапослена лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање – филијала Шабац, имају пребивалиште на територији града Шапца, завршену минимум средњу школу и основно познавање рада на рачунару што ће бити тестирано пре почетка обуке.


Пријаве по основу Јавног позива подносе се Градској управи града Шапца (на адресу: Господар Јевремова број 6, 15000 Шабац, напомена: пријава по основу Јавног позива – обука за оперативно коришћење 3Д штампача) на прописаном обрасцу (формулар пријаве по основу Јавног позива – обука за оперативно коришћење 3Д штампача) који се може добити на Јединственом шалтеру Градске управе Града Шапца или преузети са званичне интернет презентације града Шапца ( www.sabac.rs – актуелности – огласи и конкурси)

Уз образац пријаве, прилажу се следећи докази:

- уверење да је лице на евиденцији Националне службе за запошљавање – филијала Шабац
- фотокопија личне карте – за личне карте без чипа, односно очитани подаци за личне карте са чипом;
- оверена фотокопија дипломе завршене школе

Информације о реализацији програма могу се добити путем телефона на број 015/364-142. Особа за контакт је начелница Одељења за локални и економски развој Виолета Шестић. Јавни позив отворен је до 06.03.2020. године.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa