Инфо

24. фебруар 2020.24. феб 2020.
Мокри коловози и смањена видљивост, у планинским пределима снег

Мокри коловози и смањена видљивост, у планинским пределима снег

Бета) - У нижим пределима возаче очекују мокри коловози и смањена видљивост због кише и ниске облачности док се на путевима у планинским пределима очекује снег, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије (АМСС).
Најопаснији су прелази са сувих на мокре деонице путева зато се упозоравају возачи да прилагоде вожњу и брзину условима на путу и држе безбедно одстојање.

Због почетка другог полугодишта већи је број деце на улицама и возачи се подсећају да буду опрезни да обрате пажњу на улицама око школа, додатно смањити брзину поред школа, када се наилази на пешачке прелазе као и у близини стајалишта градског саобраћаја.

На наплатним рампама нема задржавања.

Нема непроходних државних путева.

На граничном прелазу Хоргош путничка возила чекају 60 минута, на другим граничним прелазима за путничка возила нема дужих задржавања.

Теретна возила на излазу на граничном прелазу Келебија чекају 60 минута, а на прелазу Батровци 180 минута.

Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на следећим путним правцима: Јошаничка Бања - Копаоник, Нови Пазар - Дежева - Шароње - Одвраћеница, Граница ПЗП Чачак/Ивањица (Дубац) - Ивањица (Каона), Преко Брдо - Граница ПЗП Ивањица/Нови Пазар, Граница ПЗП Ивањица/Нови Пазар - Одвраћеница - Преко Брдо, веза са државни путем 197 - Куманица - Глеђица, Копаоник - Рудница, Граница ПЗП Крушевац/Нови Пазар – Копаоник.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa