Инфо

24. фебруар 2020.24. феб 2020.
Насловне стране за понедељак

Насловне стране за понедељак

(Бета) - - Београдски дневни листови на насловним странама издања за 24. фебруар пишу о одлуци градоначелника да изађе на локалне изборе у Шапцу, о изјави председника Србије Александра Вучића да очекује "ултиматум" око Косова, о смрти радио-водитеља Зорана Модлија, о литијама у Црној Гори

АЛО - "Амифилохије одликовао Београдски синдикат", митрополит црногорско приморски Амфилохије одликовао је ову музичку групу којој је забрањен улазак у Црну Гору. О вирусу: "Север Италије у каратину због короновируса".

БЛИЦ - Лист пише да градоначелник Небојша Зеленовић излази на изборе у Шапцу. "Шешељ штити Јутку посланичким мандатом", лист наводи да је председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ примио у странку Милутина Јелића Јутку, некадашњег градоначелника Бруса, којем се суди под оптужбом за сексуално узнемиравање.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист пише да је на "литијама за одбрану светиња СПЦ" било 200.000 грађана: "Свиће зора народ да пробуди". Лист пише и да је коронавирус "оковао север Италије".

ДАНАС - Лист пише да је умро радио-водитељ и пилот Зоран Модли: "Одлазак летећег радио-водитеља". "Зеленовић: СЗС треба да нас подржи", о одлуци Савеза за Србију да због одлуке да ће учествовати на локалним изборима у Шапцу искључи странку Заједно за Србију из свог састава.

ИНФОРМЕР - "Панцир већ брани наше небо", о руском противваздушном систему који је набавила Србија. Под насловом "Спремају нам ултиматум за Косово", изјава председника Србије Алексанадра Вучића.

КУРИР – "Кад видим Новака, видим мог Дражена". разговор са Бисерком Петровић, мајком легендарног кошаркаша Дражена Петровића у којем говори и о Новаку Ђоковићу.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Ангела за Косово спремила нови план", лист пише да канцеларка немачке Ангела Меркел има нову понуту за косовски проблем.

ПОЛИТИКА - "За оверу потписа треба више од 80.000 евра" - колико "коштају" изборне листе. "Вучић очекује ултиматум око Косова", лист п'реноси преноси изјаву из телевизијског интервјуа председника Србије Александра Вучића.


Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa