Инфо

24. фебруар 2020.24. феб 2020.
Заједно за Србију због избора у Шапцу 'престаје да буде чланица Савеза за Србију'

Заједно за Србију због избора у Шапцу 'престаје да буде чланица Савеза за Србију'

(Бета) - Странка Заједно за Србију (ЗЗС) је данас саопштила да "престаје да буде чланица Савеза за Србију" и да "није могуће наставити заједничко деловање" јер "други чланови тог Савеза" нису подржали одлуку ЗЗС да изађе на локалне изборе у Шапцу где је и сада на власти.


ЗСС да је одлучила да учествује на предстојећим локалним изборима у Шапцу јер је "огроман број грађана спреман да брани нормалан живот у граду и да се супротстави злоупотреби политичке моћи коју спроводи режим", пише у саоппштењу.

"На овај начин желимо да уклонимо било какву тешкоћу странкама и покретима са којима нисмо постигли сагласност. Уверени смо да је борба за слободни Шабац снажан допринос борби за слободну Србију", пише у саопштењу Заједно за Србију.

ЗЗС је донела одлуку да, за разлику од локалних у Шапцу, не учествује на предстојећим парламентарним, покрајинским и другим локалним изборима у Србији.

"То су лажни избори и Заједно за Србију, с целокупном слободољубивом јавношћу у нашој земљи наставља борбу за нормалан живот и стварање услова за слободне изборе", наводи се у саопштењу.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa