Инфо

25. фебруар 2020.25. феб 2020.
АМСС: Возаче очекује добра проходност, снег на појединим деоницама

АМСС: Возаче очекује добра проходност, снег на појединим деоницама

На ауто-путевима, као и на осталим државним путевима првог и другог реда возаче очекују добра проходност, а тренутно нема ванредних застоја и прекида, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Добра проходност путева карактерише и све прилазе зимским туристичким центрима, тако да сви возачи који планирају путовање ка овим центрима неће имати посебних проблема.

Ипак, без обзира на тренутне временске прилике, употреба зимске опреме је обавезна.

Временске прилике ће у току данашњег дана, према најавама метеоролога бити наклоњене свим учесницима у саобраћају. Видљивост је углавном добра, у јутарњим часовима краткотрајна магла и сумаглица могу смањивати видљивост на путевима поред речних токова, по котлинама и долинама.

Најоптерећенији путеви првог приоритета су проходни и нема снега, а на државним саобраћајницама другог приоритета снега има до пет центиметара на територији Крушевца.

На осталим путним правцима трећег приоритета коловози су влажни у нижим пределима, снега има местимично у расквашеном стању до пет центиметара на територији Ивањице, Крушевца и Врања, саопштило је јутрос Јавно предузеће "Путеви Србије".

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa