Инфо

27. фебруар 2020.27. феб 2020.
Никола Марковић

Никола Марковић

Циљ је шеста позиција

Опстанак више ни теоретски не може бити доведен у питање, с те стране посматрано, утакмица против Будве у суботу за шабачке ватерполисте нема велики значај, али они то не прихватају и истичу да је победа изузетно важна.

-Претходне сезоне смо били шести, хоћемо да то поновимо и ове сезоне, јер звање шестог клуба у региону који је познат по врхунском ватерполу је велико достигнуће, за толико веће колико се пута понови. Остаје жал за неким утакмицама које би нас одвеле међу пет најбољих, где верујем да нам је место, али као шампиони имамо обавезу да будемо најбоље позционирани у ситуацији у којој се налазимо. Исто жели и Будва, а уз то она још ни опстанак није осигурала и ово је важан меч за нас и тако ћемо приступити. Уз то, жељни смо и реванша за тежак пораз у Будви у новембру - истиче капитен Никола Марковић.

Пред Шапчанима је тешка недеља, јер ће у седам дана одиграти три меча. После Будве следи дуел у Београду, против Црвене Звезде, утакмица за бодове у Супер лиги, а потом, наредног викенда меч у Сплиту против "Морнара" којем ће то бити утакмица за спас, а Шапцу прилика за спортску освету за изгубљена два бода на Градском базену у октобру.

-Спремали смо се за све изазове, тако и за згуснут распоред, неће то бити једини случај и не сме нам бити оправдање. Очекују нас у марту још три утакмице, иако су смештене у седам дана, циљ су три победе, како шампион треба и мора да размишља - додао је Марковић.

Утакмица против Будве заказана је за суботу, од 20 часова, на Градском базену.



Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa