Инфо

28. фебруар 2020.28. феб 2020.
Извор: Бета

Извор: Бета

Данашње насловне стране

Дневни листови на насловним странама издања од петка највише пишу о најавама из Приштине да ће таксе на увоз робе из централне Србије бити постепено укидане од 15. марта и о продаји Комерцијалне банке НЛБ банци.

БЛИЦ - Под насловом "Јутки и Шешељу пропада паклени план" о даљем току судјења бившем председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки оптуженом за сексуално узнемиравање.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Укидају таксе на сировине, уз услов", о најави косовског премијера Аљбина Куртија да ће таксе на увоз робе из централне Србије постепено бити укидане од 15. марта. "Застрашивање Србије штетно и кратковидо", каже руски амбасадор у Београду Александар Боцан Харченко.

ДАНАС - О продаји Комерцијалне банке словеначкој НЛБ банци у тексту "Држави од Комерцијалне остаје само 80 милиона". Под насловом "Епидемија лажних вести о корони" лист пише да дезинформације о вирусу објављују таблоиди али и озбиљни медији.

ПОЛИТИКА - У тексту "Проблем није Београд него Приштина" лист пише да Вашингтон тражи наставак дијалога о Косову. Под насловом "Помама за маскама не престаје" лист наводи да ће по незваничним сазнањима, за апотеке и здравствене установе у Србији бити набављено пет милиона хируршких маски у вези са могућом појавом корона вируса.
Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa