Инфо

28. фебруар 2020.28. феб 2020.
И Ђорђе Рашић подржао радове у Бенској бари

И Ђорђе Рашић подржао радове у Бенској бари

Још један прослављени рукометаш Металопластике подржао је реконструкцију парка у насељу Бенска бара.
Ђорђе Рашић, који станује 150 метара од овог парка, изјавио је да грађани Шапца не знају праву истину о дешавањима у овом насељу.


- Мој син је, нажалост, не знајући праву ситуацију, потписао петицију, али када је видео о чему се ради схватио је да је реконструкција овог простора феноменална и права ствар, јер ће мала деца коначно да добију свој простор за игру. Простор ће бити леп за околину и неће бити толико буке - рекао је Рашић.

Према његовим речима из парка који се сада реконстурише и дању и ноћу је било неподношљиве буке и због ње су годинама на удару биле комшије које живе око тог парка.

- Сада сам уверен да је ова идеја са дечијим игралиштем одлична ствар, како за цело насеље, тако и за станаре.
Он је додао да када је чуо да ће у кругу од 150 метара бити изграђено ново игралиште не види било какав разлог за незадовољство.

- То је феноменална ствар, а да не говорим да у близини има још терена за спорт. Не знам шта није јасно момцима који се противе реконструкцији парка. Имаћемо леп паркић, нови терен на 150 метара, нови изглед целог насеља, и стварно не видим шта ту не ваља - закључио је Рашић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa