Инфо

28. фебруар 2020.28. феб 2020.
Сутра ујутро слаб мраз, током дана претежно сунчано и топлије

Сутра ујутро слаб мраз, током дана претежно сунчано и топлије

У већем делу Србије сутра ујутро ће бити ведро, местимично уз слаб мраз и краткотрајну маглу, а на југоистоку земље и у планинским пределима још понегде умерено облачно, док ће у току дана бити претежно сунчано и топлије, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

После подне и увече са запада ће бити пролазна умерена облачност. У првом делу дана дуваће слаб и умерен, а на истоку Србије и планинама повремено и јак северозападни ветар, који ће затим бити у слабљењу и скретању на југоисточни. На југу Баната и на планинама у току ноћи ветар ће поново бити у појачању.

Најнижа температура кретаће се од минус четири до три степена Целзијуса, а највиша од 10 до 15 степени.

У Србији ће до средине наредне седмице бити топлије, на планинама и у кошавском подручју ветровито, нарочито од понедељка уз умерен и јак, а на југу Баната повремено и олујни јужни и југоисточни ветар. Киша, а на високим планинама снег, очекује се од недеље увече до понедељка пре подне, а затим и у уторак у другом делу дана, прво на југозападу, западу и северу Србије.

У среду крајем дана се очекује захладјење, а од четвртка хладније, повремено уз слабе падавине - у нижим пределима киша, а у брдско-планинским снег.


Биометеоролошка прогноз за суботу, 29. фебруар 2020:

Побољшање биометеоролошких прилика може условити смањење тегоба код већине хроничних болесника, изузев особа са срчаним проблемима и варирајућим крвним притиском. Главоболја и проремећај сна су могуће метеоропатске реакције.
Извор: Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa