Инфо

6. март 2020.6. мар 2020.
фото: званични сајт ФК Мачва

фото: званични сајт ФК Мачва

Без притиска очекивања

У Шапцу сутра гостује "Црвена Звезда", што је дуел 25. кола Супер лиге Србије. Шампион ће гостовати Мачви у суботу од 16 часова на стадиону у Поцерској, а иако су улоге аутсајдера и фаворита јасно опредељене, наду домаћина нико не може одузети, сматра тренер Драган Аничић.

-У утакмицама када дочекујемо Црвену звезду или Партизан, сви уживају – публика, новинари, играчи, само тренера увек боли глава, јер реално, морате да се супроставите противнику који је много јачи од вас. Многи кажу да у оваквим утакмицама играчи треба да се опусте, јер немају шта да изгубе, међутим ја то не гледам на тај начин, увек имате за шта да се борите, шта да изгубите и шта да добијете. Није најпаметније да претимо, јер када наљутите такве екипе може да буде лоше по вас. Али увек постоји начин да им се супроставите. Црвена звезда има онај тенк испред стадиона И у неком фигуративном смислу они су као клуб тенк за нас, а ми смо реално голоруки. Ретко се дешава да голорук може да савлада оног ко је у тенку, али се дешава - истакао је Аничић.

Продаја улазница за суботњи меч са екипом Црвене звезде почеће на дан утакмице, 07.марта од 09 сати на три благајне на стадиону ФК Мачва у Шапцу. За источну трибину, где ће бити смештени навијачи Црвене звезде, карте се купују на благајни која ће бити смештена на Источном сектору. Цена улазница: Југ 400 динара, Исток 500 и Запад 1.000 динара. Сезонске карте важе и за овај меч. Улаз је бесплатан само за децу млађу од 10 година, док сви остали посетиоци плаћају улаз.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa