Инфо

10. март 2020.10. мар 2020.
Представљање књиге „Приче за одрастање за велике и мале“

Представљање књиге „Приче за одрастање за велике и мале“

У среду, 11. марта у 19 часова у Дворани „Винавер“ у Анексу биће представљена књига „Приче за одрастање за велике и мале“. Аутори ове збирке прича желели су да на овај начин приближе родитеље и децу, врате давно изгубљено интересовање за књигу и подстакну читање деци пред спавање.

На представљању ће говорити: Бранислав Крањчевић, Павле Вељковић, аутори, Гордана Вељковић, уредница и Ана Марија Вељковић, директорка Издавачке куће „Pagba books”. Овај програм има хуманитарни карактер, јер ће део средстава од продаје књиге бити намењен за борбу против дијабетеса и организацију летњег кампа за децу са дијабетесом из целе Србије.

Аутори свих прича су родитељи који на овај начин желе да врате старе породичне вредности. Деци се представља шта је то новац, али и дају основна знања како најбоље располагати са њим. Новац сакупљен од продаје књиге биће упућен Дијабетолошком савезу Србије, али и Савезу за ментално недовољно развијене особе. Жеља аутора, али и уређивачког тима је да књига дође до што већег броја људи како би са њима поделили знања која су веома важна и чине део свакодневног живота, али и како би могли да помогну онима којима је помоћ потребна.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa