Инфо

25. март 2020.25. мар 2020.
Апел грађанима да дезинфекционо средство узимају у умереним количинама

Апел грађанима да дезинфекционо средство узимају у умереним количинама

Подсећамо суграђане да су током јучерашњег дана на девет локација у граду постављени канистери са дезинфекционим средством за чишћење домова.

Апелујемо на све да ова средства узимају у умереним количинама, а то је максимално две литре, како би сви могли да обезбеде неопходну количину дезинфекционе течности изузетно важне током периода епидемије.

Локације на којима грађани могу преузети течност за дезинфекцију су: Улица Мачванска код аутобуске станице, на Чавићу испред Дома културе, испред зграде Месне заједнице „Жика Поповић“ као и испред зграде Месне заједнице „Шипурске ливаде и Касарске ливаде. Канистери се налазе и испред играонице Кико на Летњиковцу, на Триангли код артешког бунара, испред Зоркиног солитера и код парка у Масариковој улици.

Припадници Комуналне полиције ће вршити проверу попуњености канистера течношћу (натријум хипохлорит) како би Шапчани били снабдевени средством за дезинфекцију домова. Уколико грађани примете да су празни могу о томе обавестити путем телефона на број 345-700.


На сваком канистеру истакнуто је упутство за употребу течности: Средство се сипа у прскалице без разблаживања и прскају се све површине које су изложене додиру руку.Уколико средство доспе у око или уста, испрати са већом количином воде.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa