Инфо

26. март 2020.26. мар 2020.
АМСС: Олујни удари ветра

АМСС: Олујни удари ветра

Снежне падавине су престале, више нема опасности од формирања новог снежног покривача, али повремно јак ветар ствара снежне наносе што додатно отежава чишћење путева, а повремено олујни удари су најјачи на превојима Тимочке и Неготинске крајине, на подручју Великог Градишта, у подунављу, Јужном Банату и на ширем подручју Београда, саопштиио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Све влажне деонице путева се током ноћи и јутра врло лако претворе у лед зато се возачима саветује додатна опрез за време вожње на мостовима и надвожњацима.

Непроходан је пут Жагубица-Борско језеро.

Забране за шлепере и камионе су на снази на више путних праваца између осталих на путевима преко Дивчибара, преко Мачковог камена, пут Ваљево-Поћута, Гранца ПЗП Ваљево/Ужице, преко Дебелог брда, у планинским пределима Ваљева, Ивањице, Сјенице, Новог пазара и Тутина.

Границе Србије затворене су за све држављане.

Камиони чекају на излазу на прелаз Хоргош 180 минута, на Келебији 120 минута, на Батровцима 480 минута, на прелазу Сремска Рача 60 минута, а на осталим граничним прлазима нема задржавања.

Од 20. марта затворени су сви гранични прелази за друмски путнички саобраћај, а потпуно је укинут и међуградски аутобуски и железнички саобраћај.

Због ванредног стања уведена је забрана кретања од 17.00 до 5.00, и на улицу могу изаћи само радници у трећој смени уз обавезну радну дозволу.


Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa