Инфо

26. март 2020.26. мар 2020.
Пореска управа Србије поново апеловала да се користе електронски сервиси и услуге

Пореска управа Србије поново апеловала да се користе електронски сервиси и услуге

Пореска управа Србије апеловала је поново данас на пореске обвезнике да за време ванредног стања са том институцијом комуницирају електронски, посредством сервиса еПорези и електронске поште, као и да користе услуге Контакт центра.

Посредством електронских сервиса Пореске управе еПорези порески обвезници могу несметано да предају електронски потписане обрасце пореских пријава, прате статус послатих пријава, имају увид у стање на рачунима и добију е-уверења, наведено је у саопштењу.

Подсећа се да је Пореска управа Србије омогућила електронски начин комуникације са пореским обвезницима отворивши посебне мејл адресе за пријем поднесака електронским путем.

Списак електронских адреса које ће примати поднеске електронским путем објављене су на сајту Пореске управе и видно истакнуте у форми обавештења на објектима свих организационих јединица Пореске управе.

За непосредан пријем поднесака, уколико за тим постоји потреба, раде четири писарнице Пореске управе Србије и то у Београду, у улици Деспота Стефана 118, у Новом Саду, у улици Модене 7, у Крагујевцу, у улици 27. марта 14 и у Нишу, у улици Николе Пашића 24.

Појачан је и рад Контакт центра, коме се грађани могу обратити радним даном од 8 до 18 часова за све информације у надлежности Пореске Србије на бројеве телефона: 0700-700 007 и 011-33 10 111.

Информације о свим евентуалним накнадним изменама објављиваће се редовно и на сајту Пореске управе www.пурс.гов.рс.
Beta

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa