Инфо

27. март 2020.27. мар 2020.
Ванредно стање не одлаже регистрацију возила
Богатић

Ванредно стање не одлаже регистрацију возила

Према наводима АМСС, увођење ванредног стања у Републици Србији није одложило обавезу власника да на време региструју своја возила. Продужење регистрације се и даље може извршити у свим техничким сервисима који имају овлашћење за издавање регистрационих налепница, после обављеног техничког прегледа исправности возила и уплате свих дажбина.

Власници који због куповине новог или половног возила морају да изваде нова документа треба да се обрате Управи за управне послове МУП-а општине у којој живе.

За нове власнике возила у општини Богатић то значи да после прикупљања комплетне документације треба да је упуте поштанском пошиљком Управи за управне послове МУП-а полицијске станице Богатић, на адресу Мике Витомировића, број 4. У достављеној документацији обавезно је навести и број телефона за контакт ради обавештења о термину преузимања нових докумената о регистрацији возила. Како су наш портал обавестили у Управи за управне послове МУП-а полицијске станице Богатић, до сада су на овај начин регистрована четири возила.

За оне који посао око регистрације возила препуштају агенцијама, портал Мачва-Инфо је у разговору са Драженом Вуковићем из агенције и сервиса "Брокер", сазнао да све агенције и технички прегледи у општини Богатић раде, са радним временом прилагођеним условима ванредног стања, до 14 часова.
Извор: Мачва Инфо Д.П.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa