Инфо

28. март 2020.28. мар 2020.
АМСС: Добри услови за вожњу, ујутро и увече могућа магла и сумаглица

АМСС: Добри услови за вожњу, ујутро и увече могућа магла и сумаглица

(Бета) - Услови за вожњу су добри уз већином суве коловозе али су јутра и ноћи још хладне те возачи треба да буду опрезни због могуће магле и сумаглице, саопшио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

У саопштењу се додаје да возачи требају да буду опрезни на критичним деоницама попут мостова, надвожњака, преко превоја у вишим и планинским пределима, као и на деоницама путева где се често јавља сумаглица или магла због којих су они влажни и где је опасност од поледице велика,
Од 20. марта затворени су сви гранични прелази за друмски путнички саобраћај, а потпуно је укинут и међуградски аутобуски и железнички саобраћај.

На граничним прелазима за теретна возила нема задржавања.

На наплатним рампама нема задржавања.

Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на следећим путним правцима: Крупањ - Шљивова, Јошаничка Бања - Копаоник, Шарена Буква (Мачков Камен) - Столице,
Лозница - Зајача - Шарена буква - Мачков камен - веза са државним путем 137, Нови Пазар - Дежева - Шароње - Одвраћеница, Граница ПЗП Чачак/Ивањица (Дубац) - Ивањица (Каона), Преко Брдо - Граница ПЗП Ивањица/Нови Пазар, Граница ПЗП Ивањица/Нови Пазар - Одвраћеница - Преко Брдо,веза са државни путем 197 - Куманица - Глеђица, Копаоник - Рудница,Граница ПЗП Крушевац/Нови Пазар - Копаоник.


Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa