Инфо

29. март 2020.29. мар 2020.
Насловне стране за недељу, 29. март 2020. године

Насловне стране за недељу, 29. март 2020. године

(Бета) - На насловним странама за недељу 29. март, београдска дневна штампа пише о новим мерама Владе Србије у сузбијању корона вируса, донацији тенисера Новака Ђоковића, препорукама лекара за спречавање заразе.

АЛО - Под насловом "Да ли сте ви нормални", лист пише да неки грађани не поштују забране које су уведене у циљу спречавања ширења корона вируса, као ни препоруке лекара. О донацији од милион евра спрског тенисера Новака Ђоковића "Ноле, Бог те поживео".

БЛИЦ - "Када се рано открије вирус се најчешће лако лечи", лист преноси изјаву кинеске докторке Ксион Јан која помаже лекарима у Србији да спрече ширење болести. О новим одлукама Владе Србије "Оштрије мере: полицијски час викендом већ од 15 сати". "Ноле човек са срцем као планина" о донацији тенисера Новака Ђоковића.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "Викендом без изласка из куће од 15 часова", о новим мерама владе. "Банке да схвате: без грађана не постоје", преноси лист изјаву гувернерке Народне банке Србије Јоргованке Табаковић.

КУРИР - Лист пише о томе шта је све потребно пацијентима који ће бити збринути у привременој болници у хали Београдског сајма "Важно је знати, на сајам можете да понесете лекове, мобилни, постељину...". "Причешће без контакта с металном кашичицом", о ставу Синода СПЦ.

ПОЛИТИКА - "Највећи пораст броја заражених, дужи полицијски час викендом", о новим одлукама владе. "Изолација неће моћи да се одбије", каже за лист директор Клинике за инфективне и тропске болести Горан Стевановић.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Следи нам 15 дана пакла због короне" о проценама стручњака и броју оболелих од корона вируса у Србији. Поводом повећаног загађења ваздуха лист преноси изјаву министра заштите животне средине Горана Тривана "Не излазите из куће, овакав ваздух утиче на плућа".

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa