Инфо

30. март 2020.30. мар 2020.
Насловне стране дневних новина

Насловне стране дневних новина

Београдска дневна штампа у издањима за понедељак, 30. март 2020. године, претежно пише о здравственој кризи коју је изазвао корона вирус у Србији, вестима о стању других држава услед пандемије, као и о другим друштвеним и економским темама.

АЛО - "Овај вирус је гори од куге", каже Драган Васиљковић који после одслужене казне за ратне злочине и каже да планира да уђе у политику како би наставио "да се бори за права Срба".

БЛИЦ - "Највећа могућност да се заразите је у наредне две недеље", о току епидемије корона вируса у Србији. "Малинаре чека добра сезона", о потенцијалима за воћарску производњу текуће године. "Како да се заштитите од вируса", лист преноси савете лекара.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Под насловом "Игор је савесно спасао Тополу", о томе како је "нулти пацијент" победио ковид-19. Интервју са виолинистом Стефаном Миленковићем "Људски род ће после короне бити много бољи".

ДАНАС - У тексту "Вулин мери рејтинг усред пандемије", истражује зашто је Министарство одбране расписало јавну набавку за услуге маркетиншке агенције. "Социјални немири следећи део кризе", о проблемима који чекају Италију након обуставе ванредног стања. Интервју са кошаркашким тренером Душком Вујошевићем "Смета ми што је председник постао и вирусолог".

ИНФОРМЕР - "Народе ми смо у рату", доноси упозорење епидемиолога Предрага Кона. Такође, и речи директорке Института за онкологију грађанима који проводе време ван куће "Даница Грујичић: Ви што шетате, имате ли грам мозга".

КУРИР - "Ова недеља решава судбину Србије", оцене здравствених стручњака. Под насловом "Кина прогласила крај епидемије", доноси вест из ове земље.

ПОЛИТИКА - "Глобална помоћ за локални утицај", о кинеској спољнополитичкој офанзиви путем донација у периоду здравствене кризе. Епидемиолози о тренутној ситуацији "Ово је ратно стање".

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Корона усмртила 13 људи" о броју жртава, оболелих и излечених од корона вируса у Србији.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa