Инфо

30. март 2020.30. мар 2020.
Дезинфекционе баријере испред улаза у зграде

Дезинфекционе баријере испред улаза у зграде

У наставку превенције и борбе против ширења вируса Корона у Шапцу, управници зграда на територији града преузели су сунђере и дезинфекциону течност, како би поставили дезо баријере испред својих улаза.

Шприцеви са течношћу садрже количину довољну за пет дана. По истеку тог периода надлежни ће контактирати данас присутне станаре како би преузели нову количину дезинфекционог средства.

-Ово је још једна мера града у борби против вируса који је изазвао пандемију. Циљ је да сунђери испред улаза буду дезо баријера, односно брана да станари на обући унесу вирус у зграде. Град и грађани су у заједничкој борби против вируса и ми ћемо и у наредним данима на различите начине покушати да подигнемо сигурност свих на подручју града, градском, приградском и сеоском подручју - истакао је Горан Стојићевић, помоћник градоначелника Шапца.



Управници зграда истичу да улазе дезинфикују и сами и уз помоћ чистачица.

-Редовно вршимо дезинфекцију нашег улаза, како у договору са чистачицама, тако и сами станари. Свакога дана се трудимо да спречимо појаву ковида 19 код нас. Понедељком и петком чистачице чисте, а осталим данима што дезинфекционим средствима које смо добили од града, што оним који су сами станари обезбедили, станари чисте улаз - рекао је Горан Матић, управник зграде у улици Владе Станимировића број 4.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa