Инфо

31. март 2020.31. мар 2020.
Насловне стране последњег мартовског дана

Насловне стране последњег мартовског дана

Дневни листови на насловним странама за уторак 31. март највише пишу о борби против корона вируса и најављеним економским мерама.

БЛИЦ - Да ли Србија полако обуздава епидемију короне, "Кон: Опада број нових заражених, али то не сме да нас завара". Карантин од 24 сата могућ тек пред Ускрс "Затварају се Кошутњак, Ада и сва друга шеталишта".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - Лист открива "Три тачке пакета за опоравак привреде". Новости у жаришту Цовида - 19 "Ћуприја за длаку као Бергамо". Докторима мање плате током изолације "Пропис кажњава лекаре са вирусом".

ДАНАС - Председник Србије одложио представљање мера медијима, па их објавио у ТВ емисији "Минималац за раднике, а сто евра за пропаганду". Професор универзитета Бојан Пајтић каже "Вучићева излагања су атак на живце и имунитет". Књижевник Драган Великић оцењује "Све је подређено предизборној кампањи".

ПОЛИТИКА - О 19 заражених суграђана "Корона у дому за старе". Познати редитељ о изолацији "Јагош Марковић: Размажени смо, да не кажем бахати". О затвореним границама "Да ли ће Европска Унија преживети KОВИД 19".

Фото: Агенција Бета.
Агенција Бета

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa